Cserépedényben (pataki tál) lehet szilvalekvárt készíteni (sütőben)?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 13:22
2/4 A kérdező kommentje:
Àllítólag a sütöben sült szilvalekvárt nem kell kevergetni folyamatosan. Néha kiveszem és megkeverem.
2013. szept. 11. 14:05
3/4 anonim válasza:
Szerintem lehet,én sima edényben szoktam.Ledatálom a szilvát,aztán felforralom,és mehet a sütőbe,Kis lángon több óra alatt elpárolog a leve,kavarni nem kell,éppen csak forrjon.Aztán amikor már a lé nagy része elpárolgott kiveszem,teszek hozzá cukrot és a gázon még forralom amíg be nem sűrűsödik.Akkor már állandóan kavarni kell.Egy kis tartósítószert teszek bele és mehet az üvegekbe.
4/4 anonim válasza:
Ja bocsi azt nem lehet gázon felül melegíteni ugye?Mert akkor nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!