Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cserépedényben (pataki tál)...

Cserépedényben (pataki tál) lehet szilvalekvárt készíteni (sütőben)?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
És hogyan kavarod?
2013. szept. 11. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Àllítólag a sütöben sült szilvalekvárt nem kell kevergetni folyamatosan. Néha kiveszem és megkeverem.
2013. szept. 11. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet,én sima edényben szoktam.Ledatálom a szilvát,aztán felforralom,és mehet a sütőbe,Kis lángon több óra alatt elpárolog a leve,kavarni nem kell,éppen csak forrjon.Aztán amikor már a lé nagy része elpárolgott kiveszem,teszek hozzá cukrot és a gázon még forralom amíg be nem sűrűsödik.Akkor már állandóan kavarni kell.Egy kis tartósítószert teszek bele és mehet az üvegekbe.
2013. szept. 11. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja bocsi azt nem lehet gázon felül melegíteni ugye?Mert akkor nem lehet.
2013. szept. 11. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!