Találtam egy 2000-es évben készített szilvalekvárt, úgy tunik légmentesen levan zárva. Meg lehet enni? Ha nem érzek semmi olyat az ízén mintha romlott lenne akkor lehetséges, hogy még eheto? :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 21:00
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy házi lekvárról van szó.
2012. nov. 30. 21:01
2/5 anonim válasza:
ha nem ecetes a szaga meg izre is jó, akkor mért ne. A sok cukor tartósít :)
3/5 anonim válasza:
Én a nyáron ettem meg egy 1999-es meggy dzsemmet.
4/5 anonim válasza:
Ha nem penészes, akkor még 10 év után is ehető.
5/5 A kérdező kommentje:
Kosz a válaszokat, simán meg lehetett enni :D
2012. dec. 1. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!