Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az olivaolajnak hány fokon...

Az olivaolajnak hány fokon van a fagyáspontja?

Figyelt kérdés

Le lehet egyáltalán fagyasztani?

Nálam hideg van kicsit, mert nem fűtök, és most öntöttem volna, de alig folyt, nézem, hogy megfagyott...? Csak nem, inkább csak besűrűsödött, mint a kókuszolaj, ha fázik, kókuszzsírrá dermed, akkor az olivaolajból most olivazsír lett nálam...? 😯

Vagy tényleg megfagyott? Meg tud fagyni? Éjjel tán fagypont felé járt a hőmérséklet...



ma 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, viszonylag könnyen megdermed mínusz tizen fokok körül.
ma 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
3 fok körül
ma 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. úgy viselkedik, mint a libazsír. Olyan ikrás lesz. Ehhez nem kell fagynak sem lenni.
ma 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Szerintem azért a lakásomban csak nem volt mínusz, max. éjjel... De szerintem akkor sem...

Még sosem tapasztaltam ilyet, hogy az olivaolaj is megdermed, ha fázik, fura, jól meglepett, hogy miért nem folyik... :)

ma 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

A mínusz tíz az a fagyás.


A bekásásodáshoz kevésbé hideg is elég.

ma 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!