Sütéshez-főzéshez pomace olívaolaj, vagy repceolaj a jobb?
4-es: az exta szüz az, ami salátákra való, a többi kifejezetten sütésre, ha kicsit utána nézel, az olasz konyhában mindenhol ezt használják éppen azért, mert igen magas höfokra lehet forrósítani, nem ég meg.
A repce meg azért hulladék, mert értéktelen alapanyagból készül, nincs semmiféle pozitív hatása, és azért drága/drágább, mint a napraforgó, mert egyrészt így sokkal többem megveszik, másrészt most ez van éppen divatban.
#5 Nem inkább a 3-asnak szántad? Én nem főzök extra szűz olívaolajjal, arra ott van most a Floriol Cardio, 70% repceolaj. Csak minimális mennyiséget használok, pl. rizshez semmit, de a végén meglocsolom az olívaolajjal.
A repceolajról normális helyen egyébként nem olvastam semmi rosszat, a többi "alternatív" hírforrást (egyetlen ilyet találtam) meg hagyjuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!