Húsipari kérdés, mi az a gyorspác?
Figyelt kérdés
Miből áll, mit módosít és hogyan?dec. 30. 18:10
1/5 anonim válasza:
Por alapú fűszerek só és tartósító.
Vízben felodják és ebbe rakják a húst míg hagyományosan sóba rakják.
2/5 anonim válasza:
A pacolas lenyege h hosszu ido alatt az izek bemennek a hus belsejebe. Gyorspacnal beleinjekciozzak
3/5 A kérdező kommentje:
Na igen, köszönöm de miből van? Mi az konkrétan?
Mert általában egy mix, fűszerek +só +akármi.
De mi maga az az annyi "gyorsan pácol". Valami enzim esetleg? Vagy vegyianyag?
dec. 31. 12:15
5/5 A kérdező kommentje:
Ja értem! Köszönöm szépen szépen!
(mint pl. a "nitrites PÁCSÓ 😂)
tegnapelőtt 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!