Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Húsipari kérdés, mi az a...

Húsipari kérdés, mi az a gyorspác?

Figyelt kérdés
Miből áll, mit módosít és hogyan?

dec. 30. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Por alapú fűszerek só és tartósító.

Vízben felodják és ebbe rakják a húst míg hagyományosan sóba rakják.

dec. 31. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A pacolas lenyege h hosszu ido alatt az izek bemennek a hus belsejebe. Gyorspacnal beleinjekciozzak
dec. 31. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Na igen, köszönöm de miből van? Mi az konkrétan?


Mert általában egy mix, fűszerek +só +akármi.


De mi maga az az annyi "gyorsan pácol". Valami enzim esetleg? Vagy vegyianyag?

dec. 31. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az eljárást hívják így.
dec. 31. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja értem! Köszönöm szépen szépen!


(mint pl. a "nitrites PÁCSÓ 😂)

tegnapelőtt 19:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!