Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ezek kaják közül melyiket...

Ezek kaják közül melyiket kedvelitek a legjobban?

Figyelt kérdés

nov. 30. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Libamell
Kacsamell
Pulykamell
Csirkemell
35 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Igazából egyiket sem, a combot szeretem.
nov. 30. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A házi szárnyasok közül csak a csirkének szeretem a mellét. (A libának és a kacsának viszont csak a combja ízlik.)
nov. 30. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyilván mindenkinek más- más de legtöbb ember a csirkemellet szereti mert semleges íze van.
dec. 1. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyiket se szeretem. A csirkét meg a pulykát megeszem ha nincs más opció és éhes vagyok. A vízi szárnyasokat kifejezetten utálom.
dec. 3. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha jól van elkészítve, mind jöhet.

Lehet én nem vagyok elég kifinomult, de a pulyka és a csirkemell között nem sok különbséget érzek, de ha elém tesznek egy libamellet vagy kacsamellet, akkor azt se biztos,hogy meg tudom különböztetni egymástól. Ritkán eszek, mert elég drága, de amúgy szeretem. Csirkemellet eszek a legtöbbször, de ha anyagilag megtehetném, többször ennék kacsa és libamellet.

Szerintem pont a változatosság jó, ha mindennap ugyanazt kéne ennem, egyik sem esne már olyan jól egy idő után. De változatosan jöhet minden.

febr. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!