Melyik a legjobb budapesti fagyizó? És melyik ízt kedvelitek a legjobban?
Viccelsz?:) Utcánként van 3-10 fagyizó, abból tudok legjobbat mondani, tehát minden utcában van 1-2 legjobb.:)
Nekem a mák a kedvencem. Az utcánkban ezt csak 2 fagyizóban csinálják, én a Corvin-sétányon szeretem.
Nem tudom pontosan a fagyizó nevét, a kelenföldi pályaudvar előtti utcában (Etele tér) van, és nem gombócos, hanem lapátos fagyit adnak. Nagyon finom az összes íz, nekem a belga csoki a kedvencem.
Kedvenc fagyizóm viszont Sopronban van, a Dömötöri, nyáron óriási a választék, csak természetes alapanyagokat használnak, és hihetetlenül finom minden:-) Egyszer próbaképp megkóstoltam a kékfrankos ízű (!) fagyit, és tényleg boríze volt...
Vári cukrászdát is jónak mondják a XVI. kerületben
csak az áraik horrorisztikusak
Hát, kissé körülményesebb elmagyaráznom, de az a lényeg, hogy a Várbusszal egészen a Mátyás templomig elmész. Utána pedig ha a Duna felé nézel, akkor jobb kéz felőli mellékutcácskában lesz, a Gellért-hegy felé, de inkább linkelek térképet ( Viszont, ha már elmentél oda a Somlói galuskát mindenképp próbáld ki :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!