Melyik nemzet konyháját kedvelitek a legjobban és miért?
én az olasz konyhát szeretem nagyon. azért mert finomak, és jól összeillenek az ízek. könnyen elkészíthetőek, akár otthon is. szóval nálunk egy héten legalább 3x olaszos kaja van.
az angol jellegzetes ételeket is szeretem, akár fish and chips, angol reggeli, tejes fekete tea stb.. az angol reggeli nagyon finom, és laktatós, azt se nehéz elkészíteni.
a mexikói ételek sem rosszak, ezeket is el lehet itthon készíteni, ha van megfelelő hozzávalónk.
a magyart is szeretem, de van 1-2 kaja amit túl zsírosnak találok, szóval nem mindent.
amit nem szeretek, az a kínai. egyik köretet se szeretem, még a rizst sem. a húsok meg olyan nem bizalom gerjesztőek, sok mendemondát hallani róluk. az édes - savanyú ízesítés meg nekem nagyon nem jön át.
a mexikói még azért jó, mert egyik nap csiinálsz egy jó csilis babot.
másnap meg sütsz ki hozzá tortillát, megtöltöd a babbal , kis sajttal és már mintha megint új kaját ennél.
jól lehet őket variálni, és ha konzervből dolgozunk, akkor hamar el is készül:)
Én szinte minden nemzet konyháját kedvelem, ahol változatosan, sok zöldséget felhasználva főznek. Pl. japán, mediterrán, francia, indiai, stb.
Amit kifejezetten utálok az a magyar, német, angol, stb., tehát a nehéz, zsíros, egyhangú, egészségtelen ételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!