Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szociális étkeztetésnél rossz...

Szociális étkeztetésnél rossz minőségű alapanyagokból főznek?

Figyelt kérdés
Egyik családtagom szociális étkezetést vesz igénybe, napi párszáz ft, 2 kiadós adag étel - leves, főétel. Ízre van mikor jó, van mikor semleges, de múltkor olyan döghús szaga volt az ételnek, hogy azt hittem elájulok. A mikrót is tönkretette a bűzzel, úgy bevette a szagot.. Lehetséges, hogy romlott húst is adnak néha?

nov. 29. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem is tudtam hogy a fémek be tudják venni a szagot.
nov. 29. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Szándékosan romlott alapanyagból biztos nem főznek, hiszen ha valaki rájuk hívja a NÉBIH-et, nagyon csúnyán pórul járhatnak. Az, hogy most mitől volt mégis rossz az étel, nem tudni, de semmiképpen sem szándékosan
nov. 29. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:
1, a rárakódik a pára, meg minden ami lefröcsög a kajáról, és az megköt rajta. Egy órán át sikáltam, és még így se sikerült kivenni 100%osan a szagot belőle
nov. 29. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos Mo.-n bármi előfordulhat, a pénztelenség és a "kevésből is ugyanazt a mennyiséget kihozni" elve sok minden hivatalos szervet is ilyesmi trükközésre kényszerít.

Ez az igazi magyar valóság, amire sajnos sokan vakok...

nov. 29. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én is szociális alapon veszem igénybe a közétkeztetést. Méghozzá a helyi önkormányzaton keresztül. Tényleg szociális alapú mert egyáltalán nem fizetek egy Ft-ot sem. Teljesen díjmentesen kapom a kaját. A minőséggel kapcsolatban: Nem azt írom hogy jó. Hanem azt írom hogy el fogadható és ehető. Bár a szomszéd aszonyom panaszkodik rá hogy neki nem ízlik a kaja. De én meg azt írom hogy éppen hogy ehető és éppen hogy el fogadható. De az tény. Hogy másnapra el tenni nem jó. Eleve előző nap főzik. És éjszakai műszakban csomagolják. Reggel hat órakor már indulnak is a futárok. És reggel 6 - 12 óra között szállítják ki az érintetteknek a kaját. És igen mikrózni kell. Mert előző nap főzik meg. És már eleve hidegen viszik ki. De a mikrózás mellett is ehető a kaja. Igen kapok levest is és másodikat is. A minőségről pedig az önkormányzatnak kell gondoskodnia! Ha túl sok a panasz. Akkor le válthatják a konyhát. De nem is ezzel ven a baj. Hanem hogy az iskolák és ovodák is ugyan ettől a cégtől kapják közétkeztetésen az ebédet.
febr. 18. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!