Ha kicsit szivacsos állagú a hús, az már rossz?
Figyelt kérdés
márc. 18. 08:16
1/17 anonim válasza:
Igen mert már élkezdődőt a rothadási folyamat.
3/17 anonim válasza:
Milyen húsról van szó?
Szivacsossal még nem találkoztam.
Általában érzékszervi a gond .
Tapintásra nyálkás illata kezdetben kissé savanykás a ph miatt később nyilván büdös.
5/17 anonim válasza:
A svédek rothasztott hala másképp vélekedik erről...
6/17 anonim válasza:
az se nem sved, se nem hal, se nem rothasztott.. tobbi stimmel
7/17 anonim válasza:
A surströmming bizony rothasztott hal... De akkor parancsolj, áruld el, hogy szerinted micsoda.
8/17 anonim válasza:
#7: Erjesztett te baromállat. Hogy lenne már rohasztott...?
9/17 anonim válasza:
6 akkor mi ha nem svéd és nem hal?
A cikk szerint svéd és svédül savanyú heringet jelent.
Más kédérdés, hogy az erjesztéses technikát a szaga után valaki rohasztásnak titulálja.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!