Sajnos mindenki az olcsóbb alapanyagot keresi így kevés minőségit gyártanak.
aug. 17. 13:16
4/11 anonim válasza:
Hát igen, én is azok közé tartozom akik próbálkoznak kihozni az olcsóbb kategóriából azt amit a minőségiből.
Több-kevesebb sikerrel. Az az igazság, hogy olcsón is van kiváló élelmiszer, csak mire megtalálod...
Na az a drága.
Mivel sokan vannak úgy mint én, a minőséget gyártók is váltanak, hogy olcsóbbak lehessenek.
Ez van.
aug. 17. 13:26
5/11 anonim válasza:
mert a csóró magyarok ezt tudják csak megfizetni
aug. 17. 18:20
6/11 anonim válasza:
gyatra minöseg?
Mihez kepest?
Hol vasarolsz?
Nalunk Budán a hentesnek nagyon jo tepertöje van. A zöldseges is szuper. Bio tej, minden van. Ize van. Persze egy Coop-ba bemenni es ilyet varni a te hibad
aug. 17. 22:41
7/11 Senior Séf válasza:
Ide dobálják az Eu szemetét. 15 éve Németországban élet, onnét hordtam haza a rokonságnak a Pick szalámit, mert az itthoni egy ehetetlen szar volt.
aug. 18. 15:31
8/11 anonim válasza:
Pedig az itthoni nekem nagyon ízlik, de Németből hozottat még nem ettem
aug. 18. 16:52
9/11 anonim válasza:
Dolgozik a vadkapitalizmus, skalpolás a gyártásban, a kereskedelemben. :)
És ott vannak mellette a tisztességes termékek, de arra meg sajnáljuk a pénzt, mert 20-40%-kal drágábbak.
aug. 18. 21:53
10/11 anonim válasza:
Mert már nincs magyar gyártó és nincs magyar alapanyag. Azt is tudni kell, hogy minden vállalkozás célja a profit.Minél kevesebb befektetett összegből minél magasabb haszon elérése. Ez meghatározza nem csak az alapanyagot, hanem a gyártástechnológiát is. De meg kell említeni a korrupciót is, ami miatt minden el lett adva (zrt-k). Én az Alföld szélén élek és ki van írva a vöröshagymánál, hogy származási hely Egyiptom. Ez a következő hiba: a gazdaságban forognia kell a tőkének. Tehát a magyar gabona és zöldség megy külföldre, a külföldi silányabb jön ide.Multinál egész nyáron nem tudsz érett paradicsomot, vagy barackot venni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!