Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Magyarországon miért lett...

Magyarországon miért lett ilyen gyatra minőségű a legtöbb élelmiszer?

Figyelt kérdés

aug. 17. 09:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Miért lenne gyatrább?
aug. 17. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Ez márkától függ szerintem
aug. 17. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos mindenki az olcsóbb alapanyagot keresi így kevés minőségit gyártanak.
aug. 17. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Hát igen, én is azok közé tartozom akik próbálkoznak kihozni az olcsóbb kategóriából azt amit a minőségiből.

Több-kevesebb sikerrel. Az az igazság, hogy olcsón is van kiváló élelmiszer, csak mire megtalálod...

Na az a drága.

Mivel sokan vannak úgy mint én, a minőséget gyártók is váltanak, hogy olcsóbbak lehessenek.

Ez van.

aug. 17. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
mert a csóró magyarok ezt tudják csak megfizetni
aug. 17. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

gyatra minöseg?

Mihez kepest?

Hol vasarolsz?

Nalunk Budán a hentesnek nagyon jo tepertöje van. A zöldseges is szuper. Bio tej, minden van. Ize van. Persze egy Coop-ba bemenni es ilyet varni a te hibad

aug. 17. 22:41
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
84%
Ide dobálják az Eu szemetét. 15 éve Németországban élet, onnét hordtam haza a rokonságnak a Pick szalámit, mert az itthoni egy ehetetlen szar volt.
aug. 18. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

Pedig az itthoni nekem nagyon ízlik, de Németből hozottat még nem ettem

aug. 18. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Dolgozik a vadkapitalizmus, skalpolás a gyártásban, a kereskedelemben. :)

És ott vannak mellette a tisztességes termékek, de arra meg sajnáljuk a pénzt, mert 20-40%-kal drágábbak.

aug. 18. 21:53
 10/11 anonim válasza:
77%
Mert már nincs magyar gyártó és nincs magyar alapanyag. Azt is tudni kell, hogy minden vállalkozás célja a profit.Minél kevesebb befektetett összegből minél magasabb haszon elérése. Ez meghatározza nem csak az alapanyagot, hanem a gyártástechnológiát is. De meg kell említeni a korrupciót is, ami miatt minden el lett adva (zrt-k). Én az Alföld szélén élek és ki van írva a vöröshagymánál, hogy származási hely Egyiptom. Ez a következő hiba: a gazdaságban forognia kell a tőkének. Tehát a magyar gabona és zöldség megy külföldre, a külföldi silányabb jön ide.Multinál egész nyáron nem tudsz érett paradicsomot, vagy barackot venni...
aug. 22. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!