Az elmúlt 15 évben romlott az élelmiszerek minősége Magyarországon?
A zöldségesek kínálatát s az alapanyagokat ismerem, hús és tojás csak háztól, tejet nem iszom.
Az általam várásolt termékek minősége nem változott különösebben, 30 éve is hasonló volt, amennyire meg tudom ítélni.
Igen.
Gondolok itt pl. a kenyérre, zsömlére, kiflire. Volt egy idő mikor a kenyeret nem lehetett szelni, egy szeletet nem tudtál levágni anélkül, hogy ne hullott, potyogott, esett volna szét darabjaira. A zsömlének, kiflinek nem volt normális bele, csak a nagy üresség, a héj rész meg olyan kemény és éles volt, hogy szétvágta a szádat. Jó pár évnek kellett eltelnie, hogy fellázadjon a lakosság és változás szülessen.
A coca, pepsi colára szavakat nem találok, hogy mivé lett, évről évre gagyibb.
amiket biztosan tudok hogy romlott: kenyérfélék péksütemények, édességek, felvágottak(főleg pick szalámi, párizsi és virsli), kávé
Másik gond hogy sok bevált terméket megszüntettek és behozta helyettük sokkal silányabb minőségű alternatívát.
Igen.
- felfújt pékáruk
- félig érett, génkezelt zöldségek
- semmi hús ugyanazért az árért
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!