Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Gyumolcsturmix egészséges és...

Gyumolcsturmix egészséges és hizal?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 42kg vagyok. Emelni kellett a napi kaloriamennyiseget a hizashoz. Egészségügyi ok nincs. 2napja pluszban az eveshez mindig turmixolok magamnak asvanyvizzel (mentesviz) befotteket. Pl korte barack. Egy fel fel uveggel/nap. Lehet ettől bajom? Vagy nem gond ez a szervezetnek? Házi befőtt,cukor nélküli. :) mivel ennyit nem birnek egyenlőre megenni így megiszogatom csendesen. Íze is finom. Hizlal valamilyen szinten ez is? Vagy jót tesz? Vagy mégsem? Rendszeres evés mellé iktattam be
nov. 10. 16:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Igen. Eddig 900kaloria/nap

Most tartok 1800 körül de elég nehéz össze hozni,megenni. Mert egy szelet kenyér eltelit.

Szülés utáni kóros soványság miatt kezdtem el ezzel foglalkozni. És 2000 kellene. :) plusz nem igazán akarok (cukros stb) dolgokat össze vissza enni sem. :) depressziobol gyogyultam,6 év van mögöttem így nehéz az új élet. Főleg az eves.

nov. 10. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

Magvaj = mogyoróvaj, mandulavaj, kesudióvaj stb

Nutella is lehetne csak az iszonyat egészsegtelen. A magvaj ami valamilyen olajos mag önmagában krémesre van darálva.

De igazából ha napi 100 gr olajos magot megeszel PLUSZBA már sokat tettél.

Ha meg ivással kinnyebb bevinni akkor válaszd az 5-60 kcal/100ml tartalmú gyumolcsleveket mint pl a meggy és idd azt víz helyett. A két literrel meglesz 1200 kcal.

Mellé a 100 gr mag pl mandula, dió stb és az plusz 600 kcal. Megvan az 1800.

És ezek mellett legyen reggeli, ebéd és vacsora

nov. 10. 23:48
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Na azért csak ne igyon két liter cukros löttyöt benne napi 20 deka cukorral, mert a következő évek problémája a diabétesz lesz. A hízókúra nem cukrot jelent.
nov. 11. 00:57
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
3,8%tej meg valami cukrozatlan bogyos gyümölcsöt .
nov. 11. 06:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ilyen kevés súlynál, nem itt kell kérdezgetni, hanem a téged kezelő orvost és dietetikust, célzott étrendet kérve.

2000 kalória az fogjuk rá, oké.

nov. 11. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Ebben a formában a gyümölcsturmix annyira nem hízlal. Próbáld dúsítani, ahogy a többiek írják, vagy nyiss a krémlevesek felé. Fehérjére is szükséged van
nov. 11. 22:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezt orvos mondta vagy csak te magad találtad ki?
nov. 12. 06:30
 18/19 A kérdező kommentje:

A gyumolcs turmixot én találtam ki :)

43 kg vagyok mar. Plusz egy kiló :)

Orvos mindenképp azt mondja egyek mindent is. De minél kevesebb cukor,minőségtélen ételek :) nincs allergiám csak szorongasos depresszio miatt nem ettem szinte alig. Végre elmúlt így kezdek hozni és normálisan enni :)

nov. 12. 19:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok a plusz 1 kilóhoz! Vannak egészséges és egyben kalóriadúsabb ételek, olajos magvak, aszalt gyümölcs, magas kakótartalmú étcsoki ha azt szereted, bár én ilyen helyzetben nem erre koncentrálnék elsősorban, de tulajdonképpen ahogy neked működik és jónak látod, illetve amit az orvos tanácsol. Csak így tovább:)
nov. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!