Gyumolcsturmix egészséges és hizal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 42kg vagyok. Emelni kellett a napi kaloriamennyiseget a hizashoz. Egészségügyi ok nincs. 2napja pluszban az eveshez mindig turmixolok magamnak asvanyvizzel (mentesviz) befotteket. Pl korte barack. Egy fel fel uveggel/nap. Lehet ettől bajom? Vagy nem gond ez a szervezetnek? Házi befőtt,cukor nélküli. :) mivel ennyit nem birnek egyenlőre megenni így megiszogatom csendesen. Íze is finom. Hizlal valamilyen szinten ez is? Vagy jót tesz? Vagy mégsem? Rendszeres evés mellé iktattam benov. 10. 16:41
1/19 anonim válasza:
Nem sok tápanyag van benne. Kellene bele valami még. Már az is jobb lenne, ha tennél bele pl pár kanál görög joghurtot…
2/19 anonim válasza:
Nem lesz bajod. De hízni nem ettől fogsz. Turmixolj bele pl 2 nagy evokanal magvajat. Az sehithet hkgy tobb kcal legyen
3/19 anonim válasza:
Minden jo amit a szokasos eves melle iktatsz be. Csak ha nem eleg akkor igy sem biztos hogy hizlal. A turmix viz megy gyumolcs. Nem sok kaloria van benne tehat nem annyira hizlal mint más
4/19 A kérdező kommentje:
És tudnátok ajánlani hozza valamit?! Plusszba? Joghurt, a magvaj azt nemtudom micsoda. Esetleg dio ilyesmi? Csak hasmenest se akarok 😂😘 köszi nektek
nov. 10. 17:12
5/19 A kérdező kommentje:
1800/2000 lenne a cél. Eddig 900 volt amit keservesen ettem meg.
nov. 10. 17:13
6/19 anonim válasza:
Hogy mi van??? Pontosan mi okozna kárt a vízben meg a befőttben? Hogy mért lenne bajod a gyümölcstől?
7/19 anonim válasza:
Csináld tejjel ne vízzel, rakj bele mézet, mogyoróvajat, legyen benne sok banán. Így kaloriadúsabb.
8/19 anonim válasza:
Aztán egész nap nem tudna enni semmi mást, 7-es Ez így nem ital, hanem egy fullos étel. Aki nincs szokva az evéshez, az ettől konkrétan rosszullesz.
9/19 anonim válasza:
8as értem én, de akkor te mit javasolnál? Mert cukormentes körtebefőttől meg ásványvíztől senki nem fog felszedni egy dekát sem.
10/19 anonim válasza:
Ezt nem innen fogjuk megmondani látatlanban, a kérdés mindössze annyi volt, hogy ez ártalmas-e vagy hasznos. Hogy mit és mennyit szeret és tud megenni, azt csak a kérdező tudja. Neki már a plusz gyümölcs is előrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!