Melyik vagy melyek a legegészségesebb energiaital/ok jelenleg a piacon?
Figyelt kérdés
Gondoltam még mielőtt rendes vadászatra indulnék szerteszét üzletekben, és megkeresném a legegészségesebb energiaitalt, gondoltam felnézek ide is, hátha valahol bújkálna a válasz. Esetlegesen egy orvos / esetleg táplálkozástudományi szakértő / edző, aki már utána nézett, tudná a választ. Igen tudom, nem kell jönni azzal hogy "egyik sem" stb stb, a kérdés nem ez. Hanem az hogy jelenleg elérhetőben, egy skálán melyik lenne a legegészségesebb opció.okt. 24. 23:12
2/26 A kérdező kommentje:
Legátlagosabb válasz. Köszönöm az kifinomult és értelmes választ papa.
okt. 24. 23:24
3/26 anonim válasza:
Attól, hogy nem tetszik, még így van. Hiába hisztizel.
5/26 anonim válasza:
Nem létezik egészséges energiaital. Lassan már a víz sem lesz egészséges, de még így is az a legfontosabb a szervezetnek. Nem a taurin, cukor, édesítő és társai.
6/26 A kérdező kommentje:
Leírom még egyszer akkor:) Elmondtam hogy tudom hogy nincs egészséges energiaital, de van egy "elképzelt" táblázat / skála. Van X energiaital jelenleg a piacon. Lehet egyik sem egészséges, de van EGY olyan, ami ezek közül a legegészségesebbnek mondható. Akár összetevőik miatt. Melyik lenne ez, HA valaki tudná a választ / utánajárt. Ez a kérdés, köszönöm:)
okt. 25. 00:04
7/26 anonim válasza:
"de van egy "elképzelt" táblázat / skála. "
Nincs.
8/26 A kérdező kommentje:
Hát amúgy magyarokon tényleg nem lehet segíteni. Tényleg nincsen piacon mondjuk példának 3 db energiaital, ebből mindegyiknek ugyanaz az összetevője, KIVÉVE jelen esetben pl cukor: az egyikben 100g cukor, másodikban 70g cukor, harmadikban 50g cukor van. Ezek közül tényleg nem mondható a 50g-s cukros "egészségesebbnek". De szeretem
okt. 25. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!