Melyik vagy melyek a legegészségesebb energiaital/ok jelenleg a piacon?
8
Oké.Érteni vélem,hogy mit akarsz.Tessék:
Ebben növényi kivonatok vannak..Az ára is elég borsos..
Ha energia italt akarsz inni, mert szereted talán a cukormentes bomba.
De megjegyzem az összetevők miatt ugyan úgy káros, nagy dózisban.
Csak a bombában kevesebb koffein, mentesben cukor nincs
5.
A taurin egy aminosav.
A testedben van, te ostoba!
Kérdező, hülyén fogalmaztál, nyilván ostoba válaszokat kapsz.
Szerencsésebb lett volna a legkevésbé egészségtelen után érdeklődni, a sok tudatlant kevésbé triggereli.
Na, de lépjünk túl ezen.
Fontos a koffein tartalom és a tudatosság, hogy ne told túl.
Aztán a vitaminok, aminosavak, nem is tudom van-e még bennük, mert az elmebetegek betiltják már az oxigént törvényileg. 😂😂😂
Nekem a becsípődésem hogy legyen benne glükuronolakton, nézz utána mire jó, de rafkósok, mert nem írják mennyi van benne.
Ha finom koffeintartalmat akarsz, ami mentálisan is adja vitaminokkal, növényi kivonatokkal, aminosavakkal, akkor érdemes egy edzés előttit választani.
Abba meg túltolják az édesítőt, mert cukormentesek, de ez van.
Valójában mértékletesen lehet úgyszólván egészséges és van bennük vitamin. A cukornak is lehet jó hatása. Én amúgy a Hell-t mondom, mert tele van B-vitaminnal.
Fogyás után, immunbetegség eltűnésével, tökéletes vérképpel pedig megcáfolom a sima víz fontosságát. Mármint így értve: Úristen, csak akkor lehetünk egészségesek, jaj-jaj-jaj! Soha nem iszok sima vizet és mégsem mérgezem magamat vagy jó a méregtelenítésem. A dolgok nem feketék-fehérek és sok összetétele van a működésnek. Például a teljes egész táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!