Most, ami nem bio az nem is jó? Vettem kígyóuborkát, de nem bio-t. Megmosom, a héját lehámozom és megesszük.
"Vettem kígyóuborkát, de nem bio-t. Megmosom, a héját lehámozom és megesszük."
Na ne. Durvák vagytok.
Végeztek több kísérletet, felvan téve youtubra, ahol nitrátmérő készüléket tesznek dinnyébe, azaz beleszúrják, es mint kiderül piros lesz a képernyő, nem tudom hány százszorosa a megengedettnek!
A paradicsom is!
De a biotermékek nitráttartalma normál lett pl a paradicsomé.
Egy román pasi csinált ilyen videókat.
De, jó. Meg lehet enni, és nem is halsz meg tőle 10 éven belül.
Irigylem amúgy az ilyen alacsony szellemi képességű embereket, akiknek a gondolkodása a addig terjed, hogy a permetszerek a zöldség/gyümölcs héjánál illedelmesen megállnak és hámozással megmentik az egész családjukat.
Van az a mondás, hogy "Bio az, amit éjszaka permeteznek" :))
Nem tudom ki mennyire ismeri az emberek mentalitását, nem abból kell kiindulni, hogy egy közeli családtag mit ad és mi mond, hanem abból, hogy egy kis termelő/vállalkozó hogyan viselkedik és gondolkodik. A szart is lemossa bármiről ha utána eladható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!