Melyik kígyóuborka finomabb? A rücskös felületű, vagy a sima?
Figyelt kérdés
Ha egy piacon mindkettő kapható melyiket veszitek meg?2024. jún. 14. 21:16
A kérdező szavazást indított:
A rücsköset
A simát
17 szavazat
2/3 anonim válasza:
Egyik se. A roppanós kovászolni való a legfinomabb
3/3 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy a rücsköset hívják salátauborkának. Akkor ezek szerint ez való inkább uborkasalátákba, a sima meg mondjuk szendvicsekbe?
2024. jún. 15. 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!