1/11 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyenem. Rántva rizzsel, majonézzel probáltad már????????
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet, azt kéne :D
2021. nov. 29. 21:49
3/11 anonim válasza:
Vagy inkább éretlen sárgadinnye ízű mint hal.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy totál gusztustalan. Salátában vagy nyersen, magában... broáf. Pedig az uborka nyersen fincsi, a fürtösubit kifejezetten szeretem önmagában is, de ilyenkor a kígyóubi undi.
2021. nov. 29. 21:56
5/11 anonim válasza:
Igen, szerintem is halízű.
Nem véletlenül kell az ubisaliba sok fokhagyma.
Az elnyomja.
6/11 anonim válasza:
Nem feltétlen pont hal ízűnek érzem, de valamit szoktam időnként érezni rajta.
7/11 anonim válasza:
Én is halízűnek érzem időnként. Azt hittem, h...e vagyok, de munkatársnőm mondta, hogy ő is annak érzi. De csak időnként. Csak tipp, de szerintem állott, a tárolással függhet össze (mármint nem otthoni tárolás, hanem a raktárakban).
8/11 A kérdező kommentje:
Fú, megnyugodtam, hogy nem én vagyok totál hülye 😄
Vt, hogy kiköptem és kidobtam az ubit, olyan gusztustalan volt az íze 😣
2021. nov. 30. 12:14
9/11 kuki király válasza:
Szerintem szolj a felesegednek, hogy hasznalat utan mossa meg. 😉
10/11 Endura válasza:
Szerintem poloskaízű.Sajnos már ráharaptam egy pár ilyen büdösbogárra és az mellett,hogy az csíp bizony ilyen íze van,mint a kígyóuborkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!