Kígyóuborka már megint csak 279! Miért, mi történt? Nem kell a pénzünk? Nincsenek rászorulva a bevételre?! Paprika még mindig 1799 Ft/kg, ott meg kell a pénzünk? Hogy van ez?
Nagyon zavaró már. Nem az, hogy drága, hanem hogy ennyit változik. Jó, a paprika meg pont nem változik, de az is zavaró, hogy nem értem, miért.
De az uborkán nagyon meglepődtem, hogy csak ennyi.
Meg közben zabpehely 349 Ft, ez meg már full ingyen van, ezt sem értem, hogyan tudott olcsóbb lenni.
A kereskedelem teljesen összezavarodott. Nagyon megijedtek a hatósági vizsgálatoktól és már ftöbb milliós büntetéseket osztogatnak. Eddig gátlástalanul annyit emeltek amennyit akartak, a kutya nem ellenőrizte, hogy jogos volt-e.
Most pedig hogy ellenőrzik az üzleteket, egymás után csökkentik az árakat és bizony már büntetik a jogtalan árdrágítókat.
Az árfigyelő adatbázis pedig újabb pofon lesz a kereskedelemnek.
Két üzlet közötti ugyanazon terméknél is még elég nagy eltérés van.
Ameddig lehet még trükköznek.
Most épp 169 Ft volt....
hagyma és zöldalma ugyanannyi kilója, vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!