Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes most utazni? Help!

Érdemes most utazni? Help!

Figyelt kérdés
Szoval nyáron fogok utazni Montenegroba ès mostanában annyi migráns,terrorista van hogy az lehetetlen.Ès az a kèrdèsem hogy èrdemes e elindulnom vagy inkabb maradjak itthon? Valoszinű hogy sokan megyünk tehát buszal. A válaszaitokat előre is köszönöm.

2016. márc. 25. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi megyünk Montenegróba a nyáron, azaz inkább ősszel, mert szeptember 11-én indulunk. Ketten megyünk kocsival.
2016. márc. 25. 08:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne menj. Félj otthon. Most ezert otthon maradsz? :D
2016. márc. 25. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem. Vegyél hideg élelmet, néhány karton ásványvizet, és költözz a pincébe.

Most komolyan: még mindig lényegesen nagyobb az esély arra, hogy egy közlekedési balesetben meghalj, mint egy terrorista támadásban.

2016. márc. 25. 09:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Utolsó: ezt mondd, az űldozatok családtagjainak.

Amúgy emiatt tényleg nem éri megváltoztatni a terveket vagy bármit. Max. légy körültekintőbb és kerüld azokat a helyeket, amik nagy tömeggel járnak.

Amúgy Montenegró nem valószínű, hogy célpont lenne.

2016. márc. 25. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, a MOST utazni és a Help az számomra nem azt sugallja, hogy nyáron fogsz menni :-) Azt hittem, sürgős segítségre van szükséged, mert holnap indulnál :-)

A többieknek.

Bírom, amikor mindenki kórusban kántálja, hogy persze, menjél nyugodtan, meg sok M1-et nézel, stb, aztán másnap robbantanak abban a városban, ahová elküldték a kérdezőt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__azsia__7641446-isztamb..

Tudjátok, a Brüsszeliek sem féltek - idáig... Értem én, hogy pont azt akarják a terroristák, hogy féljünk, de még a 17 éves fiamnak is van annyi esze, hogy amikor mondtam a fiamnak, hogy Brüsszelbe totál olcsó a repjegy, akkor kategorikusan kijelentette, hogy oda akkor sem megyünk.

Rá 2 hétre robbantottak.

Szóval azért pl. senkit nem küldenék most a Görög szigetekre, amikor 50 ezer menekült forrong és már a segélyszervezetek, orvosok, tudósítók is elhagyták a területet, mert veszélyben voltak.

A görög szigeteken is kezdenek feltorlódni a menekültek.

Fel kéne már ébredni, hogy változik a világ és nem hamis biztonságérzetben ringatni magunkat (mindenki mással, máshol megtörténhet, de velem nem)

Ezzel nem félelmet kelteni és riogatni akarok, csak a realitás talajára lerángatni azokat, akik még mindig a föld felett járnak.

Kérdezőnek: azt nem lehet megjósolni, hogy mi fog történni 1 hét múlva, nem ám azt, hogy mi lesz nyáron.

Felelősségteljes ember erre nem tud hiteles választ adni.

2016. márc. 25. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindig voltak terrortámadások. Jóval többen halnak meg naponta egyéb gyilkosságok, balesetek miatt világszerte, mégis ki mer mindenki menni az utcákra. Ha most úgy gondolkodunk, hogy mi van akkor ha elutazunk és pont ott lesz terrortámadás, akkor ezt ugyanígy meg is fordíthatjuk: mi van, ha nem utazunk el, és pont ott történik valami hasonló, ahol az utazás helyett éppen tartózkodunk?
2016. márc. 25. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha valakinek igy kell meghalnia, akkor az Andrassy uton is terroristak fogjak egyszer megolni. A sors elol nem lehet elfutni. En a robbantas elotti heten voltam Isztambulban, es pontosan egy hettel a robbantas elott ugyanabban az oraban ugyanazon a setaloutcan setalgattam, ahol robbantottak. Szerencses vagyok igen. De ha ugy lett volna megirva hogy nekem aznap meg kell halnom, akkor ugy is lett volna. Addig meg felesleges egymast riogatni. Ha meg kell halnod, akkor a legutolso nepali falucskaban is meg fogsz teljesen egyedul.
2016. márc. 25. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"Utolsó: ezt mondd, az űldozatok családtagjainak."

- Mit mondjak nekik? Most valami okosat akartál mondani?

2016. márc. 25. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz nagy utazó, sőt, azt gondolom, nagy gondolkodó sem, ha föltetted ezt a kérdést így, ahogy.

Rengeteg butaság, ostobaság és taplóság keveredik benne.

Összemosod a menekültet a terroristával, fogalmad sincs arról, mi a helyzet Montenegróban.

Ritkán írok ilyet, de azt gondolom, jobb, ha nem mész sehova.

Alkalmatlan vagy az önálló tisztességes gondolkodásra, és véleményem szerint sosem leszel rendes utazó.

A balatont épp neked találták ki.

2016. márc. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!