Érdemes most utazni? Help!
Nem. Vegyél hideg élelmet, néhány karton ásványvizet, és költözz a pincébe.
Most komolyan: még mindig lényegesen nagyobb az esély arra, hogy egy közlekedési balesetben meghalj, mint egy terrorista támadásban.
Utolsó: ezt mondd, az űldozatok családtagjainak.
Amúgy emiatt tényleg nem éri megváltoztatni a terveket vagy bármit. Max. légy körültekintőbb és kerüld azokat a helyeket, amik nagy tömeggel járnak.
Amúgy Montenegró nem valószínű, hogy célpont lenne.
Kérdező, a MOST utazni és a Help az számomra nem azt sugallja, hogy nyáron fogsz menni :-) Azt hittem, sürgős segítségre van szükséged, mert holnap indulnál :-)
A többieknek.
Bírom, amikor mindenki kórusban kántálja, hogy persze, menjél nyugodtan, meg sok M1-et nézel, stb, aztán másnap robbantanak abban a városban, ahová elküldték a kérdezőt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__azsia__7641446-isztamb..
Tudjátok, a Brüsszeliek sem féltek - idáig... Értem én, hogy pont azt akarják a terroristák, hogy féljünk, de még a 17 éves fiamnak is van annyi esze, hogy amikor mondtam a fiamnak, hogy Brüsszelbe totál olcsó a repjegy, akkor kategorikusan kijelentette, hogy oda akkor sem megyünk.
Rá 2 hétre robbantottak.
Szóval azért pl. senkit nem küldenék most a Görög szigetekre, amikor 50 ezer menekült forrong és már a segélyszervezetek, orvosok, tudósítók is elhagyták a területet, mert veszélyben voltak.
A görög szigeteken is kezdenek feltorlódni a menekültek.
Fel kéne már ébredni, hogy változik a világ és nem hamis biztonságérzetben ringatni magunkat (mindenki mással, máshol megtörténhet, de velem nem)
Ezzel nem félelmet kelteni és riogatni akarok, csak a realitás talajára lerángatni azokat, akik még mindig a föld felett járnak.
Kérdezőnek: azt nem lehet megjósolni, hogy mi fog történni 1 hét múlva, nem ám azt, hogy mi lesz nyáron.
Felelősségteljes ember erre nem tud hiteles választ adni.
"Utolsó: ezt mondd, az űldozatok családtagjainak."
- Mit mondjak nekik? Most valami okosat akartál mondani?
Nem lehetsz nagy utazó, sőt, azt gondolom, nagy gondolkodó sem, ha föltetted ezt a kérdést így, ahogy.
Rengeteg butaság, ostobaság és taplóság keveredik benne.
Összemosod a menekültet a terroristával, fogalmad sincs arról, mi a helyzet Montenegróban.
Ritkán írok ilyet, de azt gondolom, jobb, ha nem mész sehova.
Alkalmatlan vagy az önálló tisztességes gondolkodásra, és véleményem szerint sosem leszel rendes utazó.
A balatont épp neked találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!