Kezdőoldal » Utazás » Európa » Rajkától Pozsonyig lehet egy...

Rajkától Pozsonyig lehet egy jeggyel utazni a városig (Rusovcén átszálláva)?

Figyelt kérdés

Üdvözlet!

A múlt héten Rajkán, felszállva a 801-es pozsonyi buszra, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a busz csak Rusovcéig megy, ahol át lehet szállni a pozsonyba tartó buszok valamelyikére. Azonban a "ŽST Rusovce" állomáson nincs jegykiadó automata, és a sofőrnél nem lehet venni jegyet. Kérdésem a következő: a 801-es buszon, sofőrtől vásárolt jegy pontosan meddig érvényes? Átszállhatok vele Rusovcén a 90/91/191 -es járatokra? Ezen a jegyen nincs rajta, hogy időben meddig érvényes, így kicsit zavaros a kép számomra. Vagy mindenképpen venni kell már helyi járatú (30 v. 60 perces) jegyet is, ha be akarok menni? Ha igen, akkor hol tudom megvenni, ha a 801 végállomásánál nincsen jegykiadó, és a sofőrtől sem lehet venni? Esetleg egy korábbi állomáson kéne átszállnom (Gaštanová aleja/Pieskový hon)? Ha igen, ezek közül melyiknél van jegykiadó?

Segítségeteket előre is köszönöm!

2016. márc. 20. 10:22
 1/2 anonim válasza:

Igen, kell venned másik jegyet!

A Kastiel megállónál van automata, ott tudsz jegyet venni.

2016. júl. 19. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Bár elég illogikus számomra ez a megoldás, főleg, hogy utoljára amikor mentem, akkor a 191 -es éppen indult (amint beért a 801-es), így esélytelen átsétálni a Kastielig, jegyet venni, és fel is szállni rá. :( Még szerencse, hogy viszonylag gyakran jár a 90/91...
2016. júl. 22. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!