Utazás Horvátországba autóval?
Figyelt kérdés
Májusban tervezzük előszezonban, szállás le van foglalva. Egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg az autóút miatt. Busszal meg repülővel voltunk már külföldön, de ez most egy egyénileg szervezett út,kicsi gyerekekkel megyünk, ezért minden jótanácsot szívesen fogadok. Köszönöm, ha megosztod tapasztalataidat. Zengg környékére mennénk.ma 16:36
1/3 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy pontosan milyen egyéni tapasztalatokat vársz.
Kicsit mások a táblák, az autópályán fizetőkapuk vannak és kb. ennyi a különbség.
Határellenőrzés évek óta nincs.
Kb. olyan, mintha a Balatonra mennél, csak 5x hosszabb az út.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom milyen tapasztalatra vársz, a tenger rohadt hideg lesz. És májusban rendes helyekre is eljuthatnátok annyiból repülővel, amennyi a benzin költségetek lesz.
De te tudod.
3/3 anonim 

válasza:

Horvátországba csakis július-augusztusban járnak a magyarok.
De szerintem épp úgy kell lemenni, mint akkor.
De ha rám hallgatsz, nem mész májusban mert max nézitek a tengert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!