Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Sütés/főzés, áztatás és többi...

Sütés/főzés, áztatás és többi nem veszi ki az értékes tápnyagokat és vitaminokat az ételekből?

Figyelt kérdés
Egy ideje ezen gondolkozok, oké hogy finom vagy másképp meg se lehet enni de nem csak egy ehető finom követ eszünk meg amitől jóllakunk? Hogy kellene fogyasztani az ételeket? :D
okt. 3. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
Nyers koszt alapból biológiai természetes savas lúgos , az erjesztett főtt erősen savassá teszi a vért . A savas vér és steril étel szabadgyököket strombusokat képez . Tehéntej nyersen hűtve egészségesebb mint a pasztőrözött -
okt. 4. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Zöldségeket csak főtt ételből eszek, kevés gyümölcsöt eszek, mégis - eltűnt immunbetegség miatt gyakori vérvételi eredményeken - magas volt a vitaminszintem mindig is. A B túl is teng bennem, mert sok rostot eszek így is. Tehát nem kell félni. :-) De naponta legalább egyszer kell valamilyen növényi étel és valamikor mellette még plusz gabona is.
okt. 6. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!