A csicseriborsó külső héja,rétege ehető?
Figyelt kérdés
Eddig még nem csináltam és nem is ettem csicseriborsót...Áztattam bő 8 órát.Most pedig azt látom,hogy néhány szemről levált a külső héjréteg és úszik a vízben.De ha jobban megnézem ez majd mindegyik szemen rajta van még.Ezt a héjat el kell távolítani vagy ehető?
Azért kérdem mert a mondjuk a sárgaborsó az hántolt...Kicsit macerás lenn egy kilóról leszedegetni.
#csicsedliborsó,kéreg,héj
szept. 8. 07:36
3/4 A kérdező kommentje:
Főltettem főni.Bő másfél óra után a belseje már jónak tűnik.De ez a héj kicsit idegen nekem.Olyan mintha a zöldborsót hüvelyestől kínálnák.Mintha hanyag munkát végeztek volna ott ahonnan hozzák.Ha le lenne hántolva,akkor egész jó lenne ez a csicseriborsó.De ez kicsit ront rajta..
szept. 8. 09:35
4/4 anonim válasza:
Miért, a babnál nem ugyanez van? Azt sem hámozod meg, ugye? :) Edd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!