Csicseriborsóliszt = finomra őrölt csicseriborsó?
Figyelt kérdés
Nekem fura hogy lehet vele főznisütni úgy hogy nincs áztatva2022. aug. 12. 08:13
1/7 anonim válasza:
Porrá őrölve sokkal könnyebben felveszi a nedvességet, mint egészben. Ez bármire igaz, nem csak a csicseriborsóra.
2/7 anonim válasza:
Függetlenítsünk a csicseriborsótól!
A búzalisztet beáztatod főzéshez-sütéshez?
Hogy tudnál elkészíteni egy rántást, vagy egy piskótát nokedlitésztából (liszt+víz)?
És igen, a csicseriborsóliszt = finomra őrölt csicseriborsó.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem rántást és nokedlitésztát akarok készíteni. És nem is buzalisztet kiváltani
2022. aug. 12. 10:47
4/7 anonim válasza:
#3
Nem sikerül felfognod ugye, amit írtak?
A rántás és a nokedlitészta csak hasonlat volt!
SEMMILYEN lisztet nem kell beáztatni sütés/főzés előtt!!!
5/7 A kérdező kommentje:
A darált búzát valóban nem. De a csicseriborsó nem lisgt, csak a darálmányát nevezik annak
2022. aug. 12. 11:17
6/7 anonim válasza:
Kérdező, megkaptad a "kérdésedre" a választ. Ha ez neked nem tetszik és csak akadékoskodni akarsz, az a te bajod.
7/7 A kérdező kommentje:
Dehogy akadékoskodom. Tetszik a válasz, már le is őröltem.
2022. aug. 12. 14:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!