Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lányok ti is megesztek egyszer...

Lányok ti is megesztek egyszerre egy egész pizzát vagy egy lángost?

Figyelt kérdés
Én simán és nem vagyok duci szinte vékonynak számítok de amikor elmegyünk kajálni látom hogy vannak lányok akik meghagyják az adagok felét

aug. 31. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem bírok, a felével jól lakom
aug. 31. 12:22
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Férfiként sem bírom néha megenni pedig 90kg vagyok.

Mondjuk egy balatoni simán megy.

aug. 31. 12:32
 3/11 anonim válasza:
95%
1,5 pizzát is betolok egyben 32 cm-esből és én sem vagyok kövér. Jó lehet azoknak, akik olyan kevéssel jól laknak :D
aug. 31. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, felet szoktam. De nem marad meg, akkor szoktam pl. egész pizzát enni, ha van, akivel felezni tudok/bevállalja, amit nem kérek. Ha nagyon éhes vagyok, volt már azért, hogy kevésnek éreztem a felet, kb. háromnegyed ment volna, de annál több nem, kicsi a gyomrom. Enni viszont imádok.
aug. 31. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A felét eszem meg a lángosnak és a pizzának is. Anyummal felezek mindig.
aug. 31. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
175 cm 55kg-s lányként simán letolok egy egész pizzát :D lángost nem szeretem
aug. 31. 13:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Lángost van hogy igen, de sokszor nem. Mérettől meg éhségtől függ. Pizzából max egy kisebb mirelitből tudok egészet megenni. Rendes éttermiből nem.
aug. 31. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
se lángosbol sepizzábol nem tudok megeni egy egészet.
aug. 31. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
nem etel hanem eletmod kerdese a dagadtsag. ha jol esik nem rakosgatom el hidegen
szept. 2. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Lángost simán (tejfölös-sajtos), a normál 32 cm-es pizzából 4 szeletet szoktam ebédre és 2 szeletet hagyok vacsira ha normál tésztás és valami húsos-zöldséges feltéttel van. De múltkor vékonytésztás 4 sajtosat rendeltem, abból be tudtam volna még tolni az utolsó 2 szeletet is, de nem akartam falánk kis disznónak tűnni (csak vicc, a férjem tudja, hogy az vagyok). Nálam a tészta az még, amiből kb. bármennyit be tudok tolni, olaszok is jöhetnek, de pl. anyukám káposztás tésztájából simán benyomok 2 tányérnyit. 158 centi, 53 kg, szóval nem ezen múlik. :D
szept. 4. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!