Ma bbq borda volt a vacsoránk, illetve lett volna. Iszonyatos ehetetlen sós az egész? Ez mi?
Figyelt kérdés
Nyers bordát vettünk, mi fûszereztük.
Maga a szósz méz volt, bbq szósz ami inkább savanykás-kaamellás-sörös, csilli pehely, paprika, bors, meg kb egy csipet só.
Létezik ilyen? Hogy nyers hús má a hentesnél ehetetlenül sós?
Én voltam a hülye, hogy nem áztattam ki?
Eddig csak félkész ilyet ettünk, az kifejezetten semleges, inkább édeskés volt.
2023. dec. 29. 18:47
2/6 A kérdező kommentje:
1, igen, én is ezért kérdezem, mert sose hallottam errõl.
Ugyanakkor sem én, sem a párom nem sóztuk meg különösebben, de a hús a két borda közt is sós volt.
Illetve a hentesnél se mondták, hogy ez sózott lett volna. Gondolom ha ez ilyen speciális, csak figyelmeztetnének, nem?
2023. dec. 29. 21:38
3/6 anonim válasza:
Fura mindenesetre.Besózták volna a hentesnél? De akkor szóltak volna szerintem is .Fura :( Sajnálom hogy így jártatok.
5/6 anonim válasza:
Valószínű a hentes nem sózza be,lehet érezni tapintásra is ha sózva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!