Hol lehet még normális kenyeret kapni?
Figyelt kérdés
Voltam ma lent a CBA-ban fél kilós kenyeret akartam venni az egész az száraz volt mint a beton,vettem egy fél kiló félbarna szeleteltet de az ízetlen a héját nem lehet elrágni olyan mint a gumi és most fáj tőle a hasam is mert úgy kellett lenyelnem egészben a héját.Természetesen drága is volt,mint ahogy mindenhol drága már a kenyér.De ha már drága akkor miért nem lehet legalább jó?Miért kell hogy megakadjon az ember belébe?Hogy elzáródjon a végbelünk és kórházba kerüljünk?31/F2023. ápr. 19. 11:14
A kérdező szavazást indított:
Nem lehet már sehol jó kenyeret kapni
Lehet még jó kenyeret kapni csak keresni kell
Otthon kell sütni magunknak,mert a bolti kenyér mind szar.
26 szavazat
1/14 anonim válasza:
Olcsón nem kapsz sehol normális minöséget!
Hiába drága NEKED, ettöl még az elöállítási költségek magasak a gyártóknak, ezért nem adhatják olcsóbban.
Ugyanis az árnak csak fele-egyharmada az anyagköltség, úgy kell számolni neked is.
Mellesleg a kenyér semmi esetben sem jut el e beleidbe, föleg nem a végbélbe!
2/14 A kérdező kommentje:
600 forintért azért lehetne jó minőségű az a félkilós kenyér.Mennyiért vegyek egy félkilós kenyeret 1500-ért?:D
2023. ápr. 19. 11:28
3/14 anonim válasza:
Én beruháztam egy kenyérsütő gépbe, mert a pékségben kapható kenyér is egyre vacakabb.
4/14 A kérdező kommentje:
És nem elég hogy vacak még drága is.Úgy látszik nem akarnak leállni,mindenáron szeméttel akarják etetni az embereket.
2023. ápr. 19. 11:34
5/14 anonim válasza:
Kisboltokban, pékségekben jobb kenyeret lehet kapni, mint a multiknál.
6/14 anonim válasza:
Én már évek óta nem eszek kenyeret. És sokkal jobban is érzem magam. Lisztes vacak, ráadásul hizlal is.
7/14 anonim válasza:
A Vitajó kenyér speciel teljesen jó, és sok helyen kapható.
8/14 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hol laksz de én múltkor ebben a pékségben vettem fél kg kenyeret és nagyon finom volt: [link]
9/14 anonim válasza:
Rendes pékségben, lehetoleg kovászosat.
Pl lipóti, búzakovász stb
Meg kell fizetni de legalább jó
10/14 anonim válasza:
" nem lehet elrágni olyan mint a gumi és most fáj tőle a hasam is mert úgy kellett lenyelnem egészben a héját."
Előbb fogorvoshoz kell menni, és megcsináltatni a fogakat olyanra, hogy lehessen rendesen rágni vele! Az evéshez türelem is kell amúgy... nem nyeldeklünk, mint kacsa a nokedlit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!