SEGÍTSÉG MINDENKI - Finom, normális kenyeret keresek! Ki mit ajánl?
Undorító, elrághatatlan héjú, morzsálódó gumikenyerek. Ezeket a sz.arokat lehet mindenhol kapni. Megveszed, jónak tűnik (vagy má a polcon is gumi), de mikor beleharapsz egy szeletbe, kihúzza kb. az összes fogadat...Ismerős?
Volt egy fajta (Kerek kenyér a Manna üzletekben) amit sokáig vettem, mert jó volt, de már jó ideje nincs. Én nem eszek kenyeret, de a család többi tagja igen.
Szemléltetem, miért olyan bosszantó a probléma. Rendszeresen kilátogatok Lengyelországba. Ott akárhol veszek egy kenyeret, napokkal később is max. száraz, de jó ízű, nem porlik, nem nyúlik, egyszerűen finom kenyér! Itt meg?! Ez nem kenyér, ez Hubba-bubba.
Amiket próbáltam:
Sparos fehér, félbarna, parasztkenyér.
CBA fehér kenyér és az ott kapható Vecsési kenyér.
Calypso félbarna.
Lidl-es parasztkenyér.
Akkor jársz a legjobban ha otton csinálsz magadnak :
Én erröl honlapról tanultam nagyon sok mindent : Eddig bármit kiprobáltam minden finom volt ,és pontosan van a recept megadva .. Elöször én féltem a kenyér sütéstöl ,és dagasztástol ,de simán ment .. Ma már nem veszek bolti kenyeret : Kenyér sütő gépem ,és kemencém sincs még finom minden .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!