Miért lett ehetetlen a Chio Chips?
Figyelt kérdés
Arról nem beszélve, hogy egyre kisebb és egyre drágább.
Nemrég ettem egy hagymás-tejfölöset és iszonyúan olajos, át van ázva, nagyon rossz az állaga. Az íze még tűrhető. De az állaga szerintem a rossz minőségű napraforgóolajtól lehet.
Régebben sokkal finomabb volt a Chio chips. Szerintetek?
2022. máj. 29. 20:02
2/7 anonim válasza:
Számomra a Chip Chips mindig is az ipari hulladék kategóriába tartozott, szóval nem tudok visszaemlékezni olyan időre, amikor finom lett volna.
3/7 anonim válasza:
Szerintem mindig ehetetlen volt és az ízének a leghalványabb köze nem volt soha ahhoz, ami a csomagolásán van.
4/7 anonim válasza:
Dettó, sose volt ehető szerintem se
5/7 anonim válasza:
Szerintem is jó car lett, iszonyat vékony, törik és igen olajos. Ezért inkább a lidlis hullámos chipset szoktam venni.
6/7 anonim válasza:
Nekem se volt soha favorit, lays jobban ízlett.
7/7 anonim válasza:
Nem értem. Nekem pont hogy a chio ízlik. Sós, a Lays pedig számomra teljesen rossz ízű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!