Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az emberek többsége miertnem...

Az emberek többsége miertnem szereti a mazsolát?

Figyelt kérdés

aug. 25. 19:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Legtöbbőtöknek az állagával van a gond, ezt a pensz/ elnyomja a cukor ezt nem ertem a többi aszalt gyümölcs akkor miert nem? A legtöbb száritott/aszalt gyümölcs állaga kemény a mazsola viszont puha én nemtudom megértemi ezt a cukrozást mit kell azon cukrozni vagy mire értik?
aug. 26. 00:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mert csúnya a kinézete.fekete pötty ami rágós is.
aug. 26. 08:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Bár én extrém válogatós vagyok, de kirívó nálam a mazsola és a gomba. Számomra undorító állaguk van. Rettentően irritál és hátamon megmozdul minden szőr, amikor valamilyen sütiben van. Kifejezetten kerülöm így azt, hogy mazsola legyen. Rétesnél mindig meg kell kérdeznem. De például az ilyen sütisek már gondolnak arra, hogy a vásárlók fele rühelli.

Mondjuk: én már a szőlőt sem szeretem a magja miatt.

35/F

aug. 26. 09:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszerűen "zavaró tényező" egy amúgy homogén állagú kajában (pl. krémtúróban). Gyerekkorom óta piszkálom félre, most már meg sem veszem.
aug. 26. 09:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

14~

Szerencsére van nélküle bőven vagy másképpen csak 1 vagy 2 mazsolás típusú krémtúró van. :-)

aug. 26. 09:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

15

Igen, és 30 éves is volt már csak vaníliás is, de az apám mindig a mazsolást vette, "mert az milyen egészséges és punktum". Meg különben is, mit nem lehet szeretni azon, ez volt az elve:(((((

aug. 26. 11:14
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
Valami hülye kitalálta, hogy divat nem szeretni. És azóta divat nem szeretni. 20 évvel ezelőtt, 1%-a nem szerette annak, mint amennyien most "nem szeretik".
aug. 26. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

Èn nagyon szeretem. Néga a zacskóból is kieszem, csak úgy.

De sokféle édességben is szívesen figyasztom.

Azt nem tudom, hogyan tud bármit elázratni egy csontszáraz valami.

aug. 26. 21:18
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
aki mazsolat szereti egyen fonnyadt dinnyet, kiszaradt banant es dohos narancsot. ugyanolyan finomak
aug. 27. 00:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Valami hülye kitalálta, hogy muszáj szeretni.

1960 óta utálom a mazsolát, hányingerem van, ha a számba kerül. Rohadt, romlott ize van. Mint minden száritott sz8rnak.

A mazsola összetételéről pedig ennyit (szives figyelmedbe ajánlom az "antioxidáns" összetevőt, amit a mazsolával megeszel):

[link]

Egyetlen Mazsolát szerettem egész életemben (kb. 8-10 éves koromig bezárólag):

[link]

aug. 27. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!