2/23 anonim válasza:
Mert frissen jó a szőlő, nem félig elrohadva (amit "száritott"-nak csúfolnak), a penész izt agyoncukrozva elnyomva.
3/23 anonim válasza:
Nekem rosszízű.
Ha meg még benne is van sütiben, túrókrémben, stb., undorító lesz az állaga is.
4/23 anonim válasza:
Mire alapozod az állításodat?
A családomban pld. 7 emberből 2 nem szereti.
Meg az sem mindegy, hogy a mazsolát magában nem szereti-e valaki, vagy ételekben ( pld. túrós palacsinta, túrós rétes, puncstorta, gyümölcskenyér, flódni...).
5/23 anonim válasza:
Mert nedves lesz tőle a péksüti, a túróban meg rémes az állaga.
6/23 anonim válasza:
Számomra megmagyarázhatatlanul undorító.
7/23 anonim válasza:
Túrós péksütiben tényleg undorító, és más sütiben sem szeretem. Viszont csokis drazsé verzióban nincs ellenemre.
8/23 anonim válasza:
Amiért bármilyen ételt nem szeret valaki. Én se szeretek jópár kaját, de nem tudom megmondani, hogy miért, csak. Nem ízlik és kész.
9/23 anonim válasza:
Mert rossz íze van és undorító állaga
10/23 anonim válasza:
Van nagyszemű, világos színű mazsola, azt önmagában egész finom. Viszont az átlag mazsolát nem szeretem, valamilyen ételbe beletéve pedig kifejezetten utálom. Az egész étel ízét elmazsolásítja, ha magvak közé keverik, meg is puhulnak töle a magok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!