Zsemlemorzsás "műanyagzacsis csomag" hogyan készítendő? Műanyag tasakokban zsemlemorzsát találtam, az élelmiszer dobozát felnyitva.
Nem szeretek műanyagot főzni, de elvileg ezt vajon úgy tervezik, hogy műanyag zacskóstól lehetne forró vízbe rakni és kifőzni?
Egyelőre azt próbáltam meg, hogy kiszedtem a fűszeres, előregyártott zsemlemorzsákat az átlátszó zacskójából, majd beletettem annyi vízbe, h épp csak ellepje, majd felforraltam, és főztem kb 10 percig. Nem lett rossz, de amolyan semmilyen íze lett.
Azon töröm a buksimat, mi más lehet kis tasakban, amit morzsànak néz. De semmi.
És abból kis tasak semmire bem is lenne elég.
Egyèbkènt vannak "főzhető" műanyagok, mint pl. a tasakos rizs.
Pici tasak dobozos, zacskós cuccoknàl lehet pl. kapor vagy más fűszer és szószok. Termèszetesen nem azzal együtt kell elkészíteni az ételt.
Szerintem egyszerűbb volna,ha leírnád ennek a csudafalatnak legalább a nevét.Mert így nehéz elképzelni,hogy milyen étel lehet ez.De ahogy látom a többi hozzászólónak sincs róla;halvány lila gőze sem,hogy miről beszélsz.
Gondolom csak nem a panírmorzsát áztattad el vízzel aztán azt főzted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!