Létezik ember, aki úgy igazából szereti a zabpehely ízét és nem csak azért eszi, mert egészséges és tápláló?
Pont azt ettem ma reggelire, behoztam divatba a zabpelyhet, pár napja.
Olyan íze van mint a szappannak, de ha teszek rá pár kanál dzsemet, ehető es finom!
Külföldön itt ahol dolgozom az öregek otthonában láttam hogy ez is egy reggeli opció része es megkóstoltam én is.
Dzsemmel nagyon jó! Ismétlem!
Azt olvastam, hogy növeli a jóllakottságérzetet, eltelít.
De én nem eszek csak max 150 grammot egy nap belőle, reggel vagy délben.
Akkora mennyiségtől megundorodnák.
En a tejbegrízet szeretem inkább, de az jobban hizlal.
Amit még láttam az öregek otthonában az hogy tesznek egy tányérba gyümölcsjaurtot és keverik kukorica pehellyel, (cornflakes) angolul. Az viszont nagyon finom!
Volt aki több kukoricapelyhet tesz mint jaurtot es ropog az egesz nagyon finom! Persze minden pehelyre jut jaurt azert ázik benne!
Vettem itthonra csomó kukoricapelyhet is és gyümölcsjaurtot! Jó tippek voltak!
A kukoricapehely finom.
Én se eszek belőle sokat, de mogyoróvajjal és egyéb dolgokkal növelem a kalória tartalmát. Nekem most sok lehetőleg egészséges kalória kell.
Nekem egy kollegam azt eszi. Reggelire tejbe bele a sima zabpehely. Semmi más. Imádja.
Én pl utálom szóval nem is eszem. Tk kenyér sonkával, zöldséggel és még jol is lakok
Ha be van ízesítve úgy imádom, gyümölcsöt szoktam hozzá turmixolni tejjel és/vagy joghurttal, úgy imádom.
Üresen meg nem enném. (Ízesités nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!