Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meddig emelkednek még az...

Meddig emelkednek még az árak, mire lesz egy kis megállás végre?

Figyelt kérdés

4 fős családként egyre sokkolóbb, mennyit költünk kajára még úgy is, hogy tudatosan vásárolunk, főzünk, figyeljük az akciókat, és a nasit, üdítőt, ilyesmit leminimalizáltuk.

De bármikor megyünk el a hó eleji nagybevásárlásra, mindig többe kerül valami, mint előtte.

Most pl. a csirkemellen néztem egyet. Év elején még 1750 volt a helyi Coopban és piacon, aztán már 1800, aztán felment 2000-re a piacon, akkor már csak a Coopban vettem (ezen a két helyen veszek csak húst), erre most múlt héten már a piacon 2300(!!!!) ft volt kilója, de a Coopban is 2100. Azaz január óta csak ennek kilója bő 4-500 fttal emelkedett......

jún. 10. 11:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk ha spórolni akarsz, nem a Coopban vásárolsz.
jún. 10. 12:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Csak húst szoktam a Coopban venni, és pont azért, mert ott mindig szép, friss hús van és nem drágábban, mint máshol. A piac/hentes nem olcsóbb, a diszkontlsncok talán, de ott már annyiszor vettem romlott, büdös vákumozott, fura ízű húst, hogy arra azt mondom, kösz nem.
jún. 10. 12:19
 3/20 Antiszociális lény ***** válasza:
88%

Pennyben és az Aldiban meg a LIDL-ben is ilyen 1800-1900 Ft volt a csirkemellnek kg-ja. Tudom azt írtad nem akarsz ilyet venni, de érdemes megnézni a színét egy húsnak és a lejárati dátumát. Én elég sokat főzök, elég sokszor veszek ilyen helyen vákumcsomagolt húst és még nem futottam bele olyanba, hogy romlott lett volna.

Az inflációt meg inkább ne taglaljuk.. senki se várja, hogy majd hírtelen minden olcsóbb lesz.

jún. 10. 12:34
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
A piac és a coop nálunk a legdrágább lehetőség.
jún. 10. 12:46
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem pont a vákuumos húsok megbízhatóbbak, hiszen ott szerepel a csomagolás, lejárat dátuma, a pultban szabadon lévő húsoknál viszont eléggé kétséges lehet, hogy mióta áll ott.
jún. 10. 12:53
 6/20 A kérdező kommentje:
Értem, de én tényleg annyiszor futottam bele büdös, rossz húsba az ilyen láncoknál, hogy a férjem ki is akadna, ha ott venném :D
jún. 10. 12:55
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

#6, én értelek, mert én is vettem a T.scoban vákuumozott, büdös húst. (Fogalmam nem volt, hogy a hűtőben mi az a borzalmas szag, amitől a gyomrom fordul ki..hát a húst volt) Vissza is vittem és visszakértem az árát. Azóta ott nem veszek.)

Ezzel most nem sokat segítettem abban, hogy meddig emelkednek az árak, csak megírtam ezt.

jún. 10. 13:31
 8/20 anonim ***** válasza:
35%
Kerdezo! Hogy a kerdesedre is jojjon erdemi valasz: hol husz, hol ketto evet josolnak, attol fugg, melyik platfomot olvasod az orosz-ukran krizisrol. Addig tart az emelkedes, amig a haboru.
jún. 10. 14:09
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
Még sokáig fognak.
jún. 10. 14:13
 10/20 Katona Dius ***** válasza:
82%
Nekem pl a Pennys 5 kilós zsákos krumplinál tűnt fel nagyon. Kb 2 hónapja még 1550 volt az 5 kg zsákos krumpli, majd nemrég 2050, most hétvégén már 2250 Ft az 5kg. Vagy 310 ft/kgról emelkedett alig 2 hónap alatt 450ft/kg-ra az ára. És ez csak a krumpli.
jún. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!