Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Etyeki tejeskocsi - hogy...

Etyeki tejeskocsi - hogy lehet megállásra bírni?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem falura, ahol jár ez a tejeskocsi. Reggel is hallottam a fülbemászó boci-boci-tarkát a hangszórójából, de mire kiszaladok az utcára, már árkon-bokron túl van. az öregek hogy érik utol? :) vagy van valami egyezményes füstjel, hogy tudják hol kell megállni? más: gondolom nem csak tej van, a tejföl olyan igazi, krémes? árulnak még más tejterméket is? köszi!
2013. okt. 17. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég lenne valamelyik szomszédot megkérdezni!
2013. okt. 17. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
akassz ki egy tejesüveget a kapura :) viccet félretéve,próbáld meg kifigyelni hány óra körül jár arra,vay megkérdezni valamelyik szomszédot .
2013. okt. 17. 09:35
 3/5 anonim ***** válasza:

:DDDD -OLYAN jót nevettem a kérdéseden :DDD

sZERINTEM VAN EGY PONTOS IDŐPONT,AMIKOR EZ A TEJES BÁCSI ÉRKEZIK,NA AKKOR KINT KELL LENNI.dE EGYÉBKÉNT A SZÓDÁT IS ÚGY CSERÉLIK,HOGY KIAKASZTJÁK A KAPURA ÉS ŐK MEG ODA RAKJÁK A TELI ÜVEGEKET AZ ÜRESET MEG ELVISZIK :DDD

2013. okt. 17. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Pécsen úgy volt, hogy jött a kocsi, zenélt majd megállt egy fix. helyen és ott állt egy darabig. Ott a zene arra szolgált, hogy itt a kocsi, mehetsz az árusítópontra. Ott meg várrt annyi ideig, hogy kényelemsen odaérjen az ember.
2013. okt. 17. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

szóval ha ezt megnézed, úgy néz ki, mintha több cég is árulna ilyen kocsiból tejet Etyeken és környékén!

Vagy telefon, vagy e-mail, stb. stb. vedd fel velük a kapcsolatot, és máris tudni fogod, melyikhez igazodj!

2013. okt. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!