Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütit süssek ami...

Milyen sütit süssek ami holnap birni fogja a napon utaztatást?

Figyelt kérdés

Igazából tejszinhabos sütit szeretnék,mutatósat,finomat.

De az nem bir ki 45 perc utaztatást tömegközlekedéssel,igaz?

Milyen krémes sütit sináljak? Vendégségbe viszem.

(dió,mák ne legyen benne,és ha lehet ne is soklapos legyen)

2012. jún. 29. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem csinálj egy egyszerű csokis/fahéjas/cappucinos/kókuszos kis kekszeket, tetejére tehetsz pl csokidrazsét, vagy tört pisztáciát, mandulát mutatós és finom is

vagy akármilyen bögrés sütit bele sok gyümölcs

kókuszgolyó, mindegyikbe egy-egy szem cseresznye vagy meggy, hempergesd meg felét fahéjban felét kókuszreszelékben, csokidrazséban ez is elég mutatós

vagy mini pizzás csigák/kakós/fahéjas

ezek nem romlanak meg, és finomak is könnyű őket utaztani

vagy sósnak csinálj sajtos masnit, magvas pogácsákat, szezámmagos rudakat

2012. jún. 29. 12:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor krémes sütikről biztosan mondjak le?
2012. jún. 29. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Megfelelő dobozban a krémes sütivel se lesz gond. Ennyi idő alatt nem fog megromlani.

Én azért tejszínhabos helyett pudingos vagy hasonló keményebb krémeset csinálnék.

2012. jún. 29. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én lemondanék a helyedben. Bár ott van megint "muffin mindenre megoldás" dolog. Csinálhatsz töltött muffinokat. Az elképzelhető, hogy túléli az utat, mert minden oldalról "leszigeteli" a habos tölteléket.
2012. jún. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!