Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tennétek a tortillába...

Mit tennétek a tortillába hogy jó legyen 15 oraig huto nelkul?

Figyelt kérdés
Kirándulni megyek, hajnali indulással és a caoamgolt kajának estig ki kell tartani. Pl csirkemell mehetne? Vagy inkabb csak szalami?
2024. jún. 6. 06:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Miért esne szét, ha jól tekered fel? Komolyan nem értem miről írogatnak itt páran. :D

2024. jún. 6. 11:47
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha ennél több cuccot raksz egy szendvicsbe, azt kiskanállal kell megenned, a két kenyérszeletet semmi nem tartja egyben, ellentétben a tortillával ami egy lap amit tudsz hajtani/tekerni hogy egyben maradjon. Pont hogy a legjobb opció ilyen célra..
2024. jún. 6. 11:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem teljesítménytúrára megyek, hanem egy lazább kirándulásra megkockáztatnék egy jégakkut betenni. Az hidegen tartja az üdítőt és még ezen se kéne aggódnom.
2024. jún. 6. 12:09
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

A tortilla jó ötlet, szorosan tekerve alufóliába, nem fog szétesni. Lédús zöldséget (paradicsom, paprika, ubi, hagyma karika) kihagynám, hogy ne follyon meg.

A koszos kézzel evést meg nem értem. Lehet kapni fertőtlenítővel átitatott csomagolt kendőt,egyszer használható kéztörlő kendőt, nem a múlt században élünk.

2024. jún. 6. 12:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Azt hiszem eltértűnk a tárygtól. Szívesen várok meg ötleteket fehérjeforrásra az érlelt sonkán és falafelen kívül

Rendszeresen viszek tortillát hátizsákos túrákra csak általában le tudok pakolni a szálláson hűtőbe. Most nem. Ezért is a kérdés

2024. jún. 6. 13:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
akkor jégakku
2024. jún. 6. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szalámi, tofu, mogyoróvaj ha szereted az édeset, lekvárral vagy gyümölccsel.

Sűrű zöldségkrém érlelt sonkával, kolbásszal vagy koviubi húsos szalonnával (ami lóghat a kamrában is) , de sok mindent meg lehet sütni pizzának vagy pogácsába töltöd.

Én max pár marok bogyós gyümölcsöt fagyasztanék hűtésre, később meg lehet enni.

2024. jún. 6. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Tonhal konzerv. Nem az olajos, hanem a sima sós lében lévő. Jól csepegtesd le.

Sonkából nem sok fajta bírja ennyi ideig (a Serrano, meg a prosciutto crudo mondjuk igen, de szerintem ezek azért annál jobbak, hogy egy 10enx órás szendvicsben egyem.

Szalámi, szárazkolbász is jól bírja.

Én csak napi kirándulásokat szoktam, max 5-6 óra, sima kenyér vagy zsemle (teljes kiőrlésű, magos általában), szalámi, sajt, kisdobozban a zöldség, némi gyümölcs (alma, banán, kemény barack, ami nem nagyon kényes).

2024. jún. 6. 13:59
 19/19 anonim ***** válasza:
83%
Parasztkolbászt,szalonnát esetleg megkenném tepertőkrémmel.
2024. jún. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!