Mit tennétek a tortillába hogy jó legyen 15 oraig huto nelkul?
#11
Miért esne szét, ha jól tekered fel? Komolyan nem értem miről írogatnak itt páran. :D
A tortilla jó ötlet, szorosan tekerve alufóliába, nem fog szétesni. Lédús zöldséget (paradicsom, paprika, ubi, hagyma karika) kihagynám, hogy ne follyon meg.
A koszos kézzel evést meg nem értem. Lehet kapni fertőtlenítővel átitatott csomagolt kendőt,egyszer használható kéztörlő kendőt, nem a múlt században élünk.
Azt hiszem eltértűnk a tárygtól. Szívesen várok meg ötleteket fehérjeforrásra az érlelt sonkán és falafelen kívül
Rendszeresen viszek tortillát hátizsákos túrákra csak általában le tudok pakolni a szálláson hűtőbe. Most nem. Ezért is a kérdés
Szalámi, tofu, mogyoróvaj ha szereted az édeset, lekvárral vagy gyümölccsel.
Sűrű zöldségkrém érlelt sonkával, kolbásszal vagy koviubi húsos szalonnával (ami lóghat a kamrában is) , de sok mindent meg lehet sütni pizzának vagy pogácsába töltöd.
Én max pár marok bogyós gyümölcsöt fagyasztanék hűtésre, később meg lehet enni.
Tonhal konzerv. Nem az olajos, hanem a sima sós lében lévő. Jól csepegtesd le.
Sonkából nem sok fajta bírja ennyi ideig (a Serrano, meg a prosciutto crudo mondjuk igen, de szerintem ezek azért annál jobbak, hogy egy 10enx órás szendvicsben egyem.
Szalámi, szárazkolbász is jól bírja.
Én csak napi kirándulásokat szoktam, max 5-6 óra, sima kenyér vagy zsemle (teljes kiőrlésű, magos általában), szalámi, sajt, kisdobozban a zöldség, némi gyümölcs (alma, banán, kemény barack, ami nem nagyon kényes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!