KIrándulásra eleve enm tortillát vinnék, másrészt friss húst semmi esetre sem
2024. jún. 6. 07:27
2/19 anonim válasza:
pff, tortilla meg csirkemell :D :D :D
komolyan, mintha néhány ember nem is ezen a bolygón élne
2024. jún. 6. 08:11
3/19 anonim válasza:
Inkább csináld meg most sonkával hús helyett az lehet kibírja.
2024. jún. 6. 08:30
4/19 anonim válasza:
Csinálj normális szendvicset, az bírja, és kézmosás nélkül is ehetö
2024. jún. 6. 08:44
5/19 anonim válasza:
Szendvicset csinálj, a tortilla nem túl praktikus. Én sonkát szoktam bele tenni, nem gépsonkát, hanem valamilyen érlelt sonkát, azok jól bírják. Ha nincs 30-35 fok, akkor sajtot is szoktam bele tenni. Ezen kívül vihetsz kekszet, protein szeletet, müzliszeletet, stb.
2024. jún. 6. 08:57
6/19 A kérdező kommentje:
Érlelt sonka jó ötlet köszi
Szendvicsbe nem tudnék elég zöldséget tenni és sokkal piszkolósabb kulon dobozban vinni a vagdosott zoldseget
2024. jún. 6. 08:59
7/19 anonim válasza:
Max téliszalámi.húst semmiképp.
Paradicsom se, mert pár óra után szétáztat mindent.
2024. jún. 6. 09:40
8/19 anonim válasza:
A szendvicsbe lehet zöldségeket tenni, elég sokat, ha meg pluszt is akarsz, akkor beteszel még egy-egy villát mindenkinek. De kirándulásra eleve nem jó a legtöbb zöldségféle, mert pár óra alatt teljesen elfonnyad. A tortillát meg elég nehéz úgy enni, hogy ne potyogjon szét a nagyja, illetve koszos kézzel nem túl jó ötlet.
2024. jún. 6. 09:54
9/19 anonim válasza:
Nem értem mi baja itt többeknek a tortillával, pont hogy a legpraktikusabb ilyen esetekre, nem esik szét és nem kenődik úgy mint egy megpakolt szendvics.
Én falafelt és hummuszt szoktam belerakni, meg zöldséget, berakom egy hőtartós táskába és simán bírja hűtő nélkül. Húst, tejterméket és tojást kerülném mindenképp.
2024. jún. 6. 11:22
10/19 anonim válasza:
10-es, nem esik szét??? Te életedben nem ettél még tortillát ezek szerint - vagy teszel bele egy csík salátát, fél kiskanál hummuszt meg egy szelet sonkát. AZ tényleg nem potyog szét, tény.
Egy normálisan megpakolt tortilla az bizony szanaszét potyog, hiába nem akarod :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!