Van valakinek itt tuti tippje gyros vagy sawurma pitából vagy tortillából esztétikusan történő elfogyasztásához?
Figyelt kérdés
Amikor ezzel teszek kísérletet, rendszerint leeszem magam, illetve kisebb darabkákat elpotyogtatok... -van ennek valami bevett módja ?2017. júl. 18. 21:07
1/4 anonim válasza:
Ezzel én is küzdöttem régebben. Mindig kértem a pita mellé egy műanyag villát is, és azzal ettem az ilyen potyogós maszatolós kajákat. De ezt már meguntam, azóta jó nagy harapás, először az egyik oldalról utána a másikról, majd középről, és megint oldalról... így tovább. Ha cseles vagy, és egyre jobban belejössz, akkor a nagyon kikandikáló husi meg zöldség darabokat külön, két harapás között megeszed, így még kisebb az esély arra, hogy lehulljanak és leedd magad! :D
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ ! Nem is tudod, mennyivel könnyebbé tetted most az életemet ! Zöldkezes, tiszta sor ! :)
2017. júl. 19. 10:14
3/4 anonim válasza:
Árulja el valaki, hol árulnak finom gyrost pitában, mert Bp-en az a hely ahol régen vettem (Károly körút, Rákóczi út közelében), már megszűnt, helyében pedig egy átverőshow-üzlet nyitott, botrányos kiszolgálással és kínálattal
4/4 A kérdező kommentje:
Három helyet tudnék hirtelenjében ajánlani: Puskás Stadionnál fenn a metrókijárat előtti kereskedői placcon; a Népstadion aluljáróban; a Vágóhídon az OBI-ban. De sok pláza és bevásárlóközpont közelében is találsz (Tesco Hipermarket, Auchan).
szept. 19. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!