A gyros zöldséggel hizlaló?
"ja mert az az 5 dekás pita annyi, de annyi kalóriát tartalmaz, hogy kompletten hazavág egy diétát... de most már csak azt nem értem, hogy ha egyáltalán nem értetek a témához, minek írtok baromságokat?"
Okoska! 33 kg-ot fogytam, csak tudom hogy mit ettem és mit nem. Egy pita közel sem 5 dkg amúgy sem, de ha mégis, akkor is cca 150 kcal és 20-25 gyors felszivódású CH-t tartalmaz. Így nem mondhatnám rá hogy tiszta kaja. Mert nem az. Nem, nem vágja haza diétát, de ha eredményesen le akarsz fogyni, akkor ilyen kilengések heti 1 alkalommal fordulhatnak elő. Sajnos ismerek olyat, aki minden egyes nap csalt, meg is lett az eredménye. Szándékosan ne akard félre értelmezni a választ, nem 1 pitától hízol meg, hanem attól a rendszertől ahogy sok ember étkezik. Be a pékségbe, 1 kicsi ez, 1 kicsi az, és közben csak hízik, aztán néz maga elé hogy mitől, mert nem fogja fel hogy egy sima pékárú, akármilyen pici is, simán 300-600 kcal és full cukor és fehér liszt, ami aztán elhízáshoz vezethet. De okoskodjál csak továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!