Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A gyros zöldséggel hizlaló?

A gyros zöldséggel hizlaló?

Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
ja
2017. jún. 3. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
zöldség nélkül nincs is gyros...
2017. jún. 3. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Minden hízlaló ami több kalóriát tartalmaz mint amit a megemésztéséhez elhasznál a szervezet, ez az ételek 99%-a.
2017. jún. 3. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Ha zöldség és hús, akkor nem. Ha pita is, akkor igen.
2017. jún. 3. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
ha nincs hozzá pita, krumpli és sok öntet, akkor nem.
2017. jún. 3. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Pita, krumpli, és öntet nélkül okés.
2017. jún. 3. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
A kalóriatöbblet hizlal, más nem, bár ezt már más is írta.
2017. jún. 3. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
#4, 5, 6: ja mert az az 5 dekás pita annyi, de annyi kalóriát tartalmaz, hogy kompletten hazavág egy diétát... de most már csak azt nem értem, hogy ha egyáltalán nem értetek a témához, minek írtok baromságokat?
2017. jún. 3. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

"ja mert az az 5 dekás pita annyi, de annyi kalóriát tartalmaz, hogy kompletten hazavág egy diétát... de most már csak azt nem értem, hogy ha egyáltalán nem értetek a témához, minek írtok baromságokat?"

Okoska! 33 kg-ot fogytam, csak tudom hogy mit ettem és mit nem. Egy pita közel sem 5 dkg amúgy sem, de ha mégis, akkor is cca 150 kcal és 20-25 gyors felszivódású CH-t tartalmaz. Így nem mondhatnám rá hogy tiszta kaja. Mert nem az. Nem, nem vágja haza diétát, de ha eredményesen le akarsz fogyni, akkor ilyen kilengések heti 1 alkalommal fordulhatnak elő. Sajnos ismerek olyat, aki minden egyes nap csalt, meg is lett az eredménye. Szándékosan ne akard félre értelmezni a választ, nem 1 pitától hízol meg, hanem attól a rendszertől ahogy sok ember étkezik. Be a pékségbe, 1 kicsi ez, 1 kicsi az, és közben csak hízik, aztán néz maga elé hogy mitől, mert nem fogja fel hogy egy sima pékárú, akármilyen pici is, simán 300-600 kcal és full cukor és fehér liszt, ami aztán elhízáshoz vezethet. De okoskodjál csak továbbra is.

2017. jún. 3. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
Nekem hiába mondod, minden nap eszek valami gyorskaját, kínai, gyros, pizza, mégse vagyok elhízva. A mennyiségen van a hangsúly, nem az hogy gyroshús oké - pita már nem oké. Csak a legtöbben jó magyar módjára az étkezés azt jelenti, hogy "kétpofára zabálok, amíg megmozdulni se tudok". Na meg a sok nassolás, csipsz, csoki, de abból is gondolom lenyomnak egyszerre vagy 3 táblát...
2017. jún. 3. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!