Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tálban sült pulyka tortillába...

Tálban sült pulyka tortillába csavarva, paradicsom mártásban! Étteremben ettem egyszer ilyet, és nagyon finom volt, de nem tudom, hogy hogy kéne megcsinálnom itthon. Tudnátok tippet adni hozzá? L/16

Figyelt kérdés
A barátomnak szeretném elkészíteni ezt a finomságot, de még hasonlót sem találtam a neten, és gondoltam segítséget kérek. Nem tűnik egy nagyon bonyolult dolognak, de lehet, hogy még jobbakat is tudtok mondani, mint az eredeti :) ( addig oké, hogy egy egyszerű paradicsom mártás ( olaszosan, bazsalikommal, kakukkfűvel, stb..), a tortilla elkészítése is tiszta, csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a hangsúlyos szósz mellé, hogy ízesítsem a húst ( són-borson kívül) :) Előre is köszönöm aki elolvasta és válaszol :)

2012. júl. 4. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Linkelek neked jó kis tortilla recepteket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] -3-sajtos-tejfolos

[link] tekercs-csirkesalataval

[link]

2012. júl. 4. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én pedig pár ezer pulyka-ötletet.

Egyébként nem tudom miért, bennem az van, hogy a pulyka belsejébe karikára szelt vöröshagymát, vagy apró gyöngyhagymát raknék sütés előtt.

2012. júl. 5. 07:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket... meglátjuk mi lesz :) :P
2012. júl. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!