21/22 anonim válasza:
A pizzakrém ízének és állagának köze sincs az eredeti pizzaszószhoz. Amikor még pizzának csúfolt melegszendvicseket sütöttem, akkor én is használtam pizzaszószt ketchuppal keverve. :) Visszagondolva már kiráz a hideg tőle. :) Ketchup például már a közelébe se kerülhet nálunk a pizzának.
A pizzaszósznál egyszerűbbet el se lehet képzelni, nem is lehet elrontani. Én a hámozott konzerv paradicsomot szétnyomkodom a kezemmel (véletlenül sem turmixolom, nem kell homogénnek lennie, lehetnek benne paradicsom darabkák), teszek bele egy kis sót, fűszereket (bazsalikom, oregano vagy ki mit szeret) és mehet is a tésztára. Ennek az állaga folyékony, nem olyan krémszerű, mint a tubusos pizzakrém. Természetesen főzni se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!