Tubusos pizzakrémet szoktatok tenni a házi készítésű pizzára?
Nem, soha!
Én meg szoktam adni a módját és készítek sajátot. Ritkán eszem pizzát, így amikor igen, akkor megadom a módját és készítek a lehetőségekhez mérten olyan szószt ami látott igazi paradicsomot is.
Egyébként nem nagy dolog egy ilyet készíteni.
Pici olajon megpirítasz hagymát és fokhagymát, majd beleteszem a turmix gépembe, ahol kicsi paradicsom társaságában szétdarálom, hogy ne legyenek benne hagymarabok. Visszateszem a gázra, felöntöm még paradicsommal (vagy üveges, vagy darabolt) és fűszerezem. Só, bors, oregánó és esetleg bazsalikom és egy 10 percet főzöm.
Ha lilahagymát használsz sima helyett akkor lesz egy pici alap édeskés íze. Nagyon fel tudja dobni.
Jó, itt mindenki Jamie Oliver, én meg nem.
Egy évben, egyszer, max kétszer sütök, mikor semmi ötletem (amúgy naponta főzök), és én bizony használok. A penny-s egyáltalán nem sós, úgyhogy azt veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!