A húsleveskocka technikailag inkább tea vagy inkább pemmikán?
Figyelt kérdés
márc. 3. 08:37
11/19 anonim válasza:
A húskocka egy olyan valami, amiben nyomokban található hús, valamennyi füszer, sok zsír és rengeteg vegyszer, ízfokozó, tartósítószer, szinezék.
Se nem tea, se nem pemmikán, de még élelmiszernek sem igazán nevezhetö
13/19 anonim válasza:
12-es: a fekete teában NINCS teacserje, legfeljebb a levele, ezen kívül nem CSAK fekete tea létezik!
14/19 anonim válasza:
Nem csak fekete tea, de a többi tea is a teacserje hajtásaiból készül (azt meg azt hittem evidens, hogy nem a komplett rekettyés van lefőzve hanem csak a levelei..)
15/19 anonim válasza:
A legtöbb tea NEM a teacserje hajtásaiból készül, hanem gyógynövényekböl. Màsrészt a teacserjének csak a levelét használják, magát a cserjét nem!
16/19 anonim válasza:
Gyógynövényekből gyógynövényfőzet vagy -forrázat készül. A tea teából van.
És igen, én is ezt írtam hogy csak a levele. Mi a gondod?
17/19 anonim válasza:
AZ lehet, ha létezik húsmentes változat belöle!
18/19 anonim válasza:
Meg kellett néznem, mi is az a "pemmikán": "az indiánok húsbőség idején így tárolták a felesleget". Hát a leveskockára sokmindent lehet mondani, de húsbőséget nem... Szóval ez kiesett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!