Mennyi húsleveskockát használtok?
Figyelt kérdés
Én szinte minden kajába teszek, nem sok ez egy kicsit? De így sokkal finomabb. És persze azt a típust veszem sajna, ami már késze van (marha, zöldség, erő, csirke). Tudom, hogy a saját lefagyasztva egészségesebb, és finomabb, de kicsi a fagyasztóm.2010. jan. 25. 15:34
1/15 anonim válasza:
Egyátalán nem használok. Van egyfajta ételízésítő, amiben nincs egyátalán só, meg ízfokozó, csak a szárított zöldség.
2/15 A kérdező kommentje:
melyik ételízesítő?
2010. jan. 25. 15:39
3/15 anonim válasza:
Lehetőség szerint semennyit. A magyar áruk boltjában vásároltam én is a só és adalék mentes ételízesítőt.
4/15 anonim válasza:
Én nagyon ritkán, kb 2 éve itt áll egy csomag és 2 szemet ha használtam belőle. Sokkal finomabb a friss zöldség.
Szerintem nagyon mű íze van és eléggé sós is.
6/15 anonim válasza:
Én használok, de minimálisat.Teli van ízfokozóval, aromával, ezért érzed teltebbnek a kaják ízét.Meg e betűvel,tartósítószerrel.
8/15 anonim válasza:
Én sem használok.A leveseket zöldséggel (amibe kell) és fűszerekkel ízesítem-Sokféle fűszer van itthon,legtöbbje a kertben terem.A levesízesítők főzés közben sokszor még büdösek is.
9/15 anonim válasza:
Maradj inkább a természetes ízeknél! Zöldségek, fűszerek, stb... Tudod ezek a kockák megint csak mesterséges készítmények!
10/15 anonim válasza:
Nagyon ritkán használok,akkor is csak a fele mennyiséget teszem bele mint amennyit ír,és még így is sós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!