A penny kovászos kenyér mennyire minőségi, mint egy pékségi?
Figyelt kérdés
jan. 7. 14:00
1/6 anonim válasza:
Mennyire minőségiBB?
Milyen pékséghez képest? Minden kenyér pékségben készül. Akkor is, ha kenyérgyár esetleg a neve.
És olyan pék is süthet rossz kenyeret, amelyik hatodik generációs pék családból származik, hagyományos fafűtéses kemencéje van, olyan malomból vásárol, amelyik csakis kiváló búzát öröl csak stb.
2/6 anonim válasza:
A multiknál ritka az emberi fogyasztásra alkalmas pékáru. Azt a pékségekben kell keresni.
3/6 anonim válasza:
Pékségben sült ez is és nem rossz egyeltalán.
5/6 anonim válasza:
Meg lehet enni jobb mint a penny zsemle vagy kifli, de sok pékségben jobb a kovászos kenyér, nem az albánba.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az Aldis kovászos cipó sokkal jobb, főleg amikor friss. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!