Ha a füst egészségtelen, akkor miért egészséges a füstölt hús?
1. Az hogy egy étel egészséges vagy egészségtelen, az a 21. század legnagyobb téveszméje.
2. Elég nagy különbség van aközött, hogy a füstöt belélegzed vagy megeszed, ahogy például aközött is, hogy a banánt a szádba vagy az ánuszodba tolod be.
Nem szabad bármivel füstölni. Például ha préselt fa fölött sütöd a húst, akkor egy csomó szar lerakódhat a kajádon, ami egészségtelen.
Viszont ha megfelelő anyaggal füstölsz, akkor fertőtlenití és tartósítja az ételt. Van olyan anyag amivel nem szabad füstölni, mert egészségtelen, ezt jól gondolod.
a füstölt hús nem egészséges, senki nem mondja hogy egészséges
csak finom
Vannak akik a paleóra esküsznek, mert az ősember is azt ette. Meg is halt szegény huszonévesen.
A füstölés egy régi, több évezredes tartósítási forma. Mellékhatásként kellemes ízhatásokat kölcsönöz az ételnek. Ha nem füstölt szalonnát eszel füstölt kolbásszal, bográcsgulyással felhígítása naponta, akkor nem lesz bajunk.
A füstölt hús NEM egészséges, legfeljebb a legtöbb ember szereti.
De a füstöt az ember belélegzi, ami megakadályozza, hogy a szervezet elegendö oxigénhez jusson, a füstölt hús meg az emésztörendszeren keresztül okoz károkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!