Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a lélektani határ bizonyos...

Mi a lélektani határ bizonyos ételek áránál nálatok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy bármennyire is szeretsz 1 ételt 1 bizonyos árnál már fizetésnél se vennéd meg.

Én a pisztáciával vagyok így. Nagyon finom de egy tisztességes mennyiség 1 vagyon már sajnos..

De volt olyan hogy 1000 forint volt 1 üveg víz.. mondtam hogy inkább szomjanhalok

2023. szept. 27. 23:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem cigizek, nem dohányzok, alkoholt is ritkán iszok. Szóval úgy vagyok vele, hogy megveszem, amit kìvánok, persze észszerű keretek között. Mindig nézem az akciókat és keresem azokat a dolgokat, amik tűrhdtő àrban vannak és szeretem is. Mostanában más sok saját márkás dolgot veszek, mert nagyon elszálltak az àrak. Pl nem veszem meg a Herz szalámit meg a Carte dor jégkrémet, inkább jó a saját márkás stb. Amúgy sok esetben legalább olyan jók ezek a termékek is, csak nincs akkora promójuk, de ízben szinte mindig megfelelőek. Sajnos édesszájú vagyok, üditőre is sok pénz elmegx, de próbálom visszafogni magam.
2023. okt. 1. 11:24
 22/27 anonim ***** válasza:

20-as!

Dehát úgy tűnik nem tudod, mert nem is írtad le. Pont azt kérdeztem, hogy mennyibe kerül pl a csirkemell, vagy a gouda sajt. De nem tudod, vagy nem akarod leírni.

Én hetente járok Ausztriába, látom, hogy nem olcsóbb az átlag élelmiszer. Lehet, hogy a Nutella olcsóbb, azt nem szoktam nézni, mert nem eszünk.

2023. okt. 1. 15:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem a gyümölcsöt, de az 1000 Ft/ kiló feletti árak komolyan elgondolkoztatnak. Idén egyedül a nagyszemű ropogós cseresznyéért voltam hajlandó ezt kifizetni.
2023. okt. 1. 21:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Rendelésnél 2E felett nem veszek, étteremben 3.500 alatt veszek és már azt is soknak tartom. De tudni kell, hogy amúgy sok dolgot meg sem eszek és alapból egyszerűbb ételeket eszek.
2023. okt. 2. 14:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Illetve pizzáért sem adok ki 2.500 felett.
2023. okt. 2. 14:31
 26/27 anonim válasza:
100%
Hat 24-es akkor te lassan nem fogsz etterembe jarni es rendelni.
2023. okt. 2. 16:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

sajtokat teljesen száműztem...

én már a citromot nem veszem meg, pedig szeretem

téliszalámit sem veszek 2 éve, csesszék meg a 70g-os csomagolásukat!

kenyeret csak 1x veszek hetente, inkább 1-2 zsemle

2023. okt. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!